Kultur på Landsbygd

Vårt utbud hittar du nedan.

Utbud för hösten 2019

Välkomna att ta del av det utbud som erbjuds Värmlands arrangörsföreningar i vår, möjligt tack vare samarbete mellan Riksteatern Värmland och SAMSAM. Här nedan finns utvalda föreställningar som passar just era scener. Tack vare subventioner blir er kostnad 5.000 kr om inget annat står. Dessa priser gäller främst bygdegårdsföreningar, fhp-föreningar och Våra Gårdar-anslutna föreningar, men även andra i mån av intresse.

Studiecirkel

Vi vill gärna att ni har en studiecirkel i anknytning till arrangemanget, t.ex. med två träffar före arrangemanget om marknadsföring, fördelning av arbetsuppgifter etc. och ett avslutande efter arr. med utvärdering. Man kan också ha en litteraturcirkel eller annat. Vid registrerad cirkel hos ert studieförbund har man möjlighet till subventionering med 1.000 kr. Kontakta ert studieförbund och nämn detta vid bokning.

Vi önskar att man samarbetar med ett studieförbund (om inte annat för STIM-regler) och om ni också har cirkel kring ert arrangemang (ni träffas ju några gånger ändå) så kostar föreställningen 4.000 kr. Mer om STIM.

Kontakta Gunilla Fält vid intresse: gunilla@riksteaternvarmland.se tel: 070-348 13 21

Här är vårens utbud

SCENMENY 2020

 Hur gör man?

Kolla med de andra i din styrelse om inte något av detta skulle passa hos er. Eller ska kanske era besökare få vara med att välja? Våga gärna något nytt.
Hör av er till Gunilla och boka datum, kontaktuppgifter, se nedan.
Ni får fylla i ett formulär med tid och detaljer om arrangemanget. Arrangörsinfo
Ni kontaktar ert studieförbund.
Ni träffas några gånger och planerar och förbereder, och har en studiecirkel.
Ni har ett lyckat arrangemang med fullt av glad och nöjd publik.
Ni rapporterar ert arrangemang.
Ni får en faktura från artisten.
Ni får bidrag från Kultur på Landsbygd.

 

Kontakta Gunilla Fält direkt, för att till exempel komma med på mejllista: Gunilla Fält 070-348 13 21, gunilla@riksteaternvarmland.se