Kansli och kontakt

Riksteatern Värmland är en samordnande intresseorganisation för de lokala teater- och arrangörsföreningarna i länet och en del av Riksteatern.

Riksteatern Värmland är Teaterföreningarnas serviceorgan och svarar för utbildning av styrelser, turnéläggningar, information till media och allmänheten m.m.

Riksteatern Värmland håller kontinuerligt kontakt med teatergrupper både i länet och i landet i stort.

Riksteatern Värmland jobbar strategiskt med scenkonst för barn- och unga. Här på hemsidan finner du en katalog över utbudet både för vuxna och för barn- och ungdomsteater.

 

Vi jobbar på kansliet


Leif Persson, Teaterkonsulent

Leif har arbetat med teater under många år, både som skådespelare, regissör och producent. Han har även arbetat med kulturfrågor i länet under ett flertal år.

Kontakta Leif Persson
Mobil: 070-222 96 78
Epost: Leif Persson

 

Kultur på Landsbygd
Gunilla Fält, projektledare

Gunilla är en mångsysslande kulturvetare som de senaste åren bland annat jobbat som kommunikatör och teaterproducent. Gunilla har en gedigen erfarenhet av att arbeta med arrangörsfrågor och att stödja de lokala arrangörerna med kompetens och utbildning.

Kontakta Gunilla Fält

Mobil: 070-348 13 21
Epost: Gunilla Fält

 

Little History – Ett biblioteksprojekt
Asad Buda, projektledare

Asad kom till Värmland för ett par år sedan som fristadsförfattare i Karlstad. Tillsammans med Riksteatern Värmland formulerade han ett projekt som vi nu startat upp i tre kommuner i Värmland. Torsby, Hagfors och Filipstad. Projektet finansieras förutom från deltagarna av Länsstyrelsen, Kulturrådet och region Värmland.

Kontakta Asad Buda
Epost: Asad Buda